Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forholdsregler ved brug af en rørskærer

2023-11-16

Rørskærer er et væsentligt værktøj til at opnå præcis og præcis skæring af rør, hvilket kan give stor hjælp til at forbedre arbejdseffektiviteten. Det er dog nødvendigt at være forsigtig ved brug og at betjene den på den rigtige måde. Denne artikel nævner nogle ting, du skal være opmærksom på, når du bruger rørskæreren.


1. Bær beskyttelsesudstyr

Rørskæreren er jo et mekanisk værktøj, og der kan ske ulykker, når den bruges. For at undgå risikoen for skader bør vi i forvejen bære beskyttelsesudstyr, såsom handsker og beskyttelsesbriller. Dette kan beskytte vores hænder og øjne mod at blive såret. Sørg også for at beskytte dine ører. Fordi støjen fra rørskæreren kan skade din hørelse.


2. Kontroller skærebladet

Inden rørskæreren tages i brug, er det vigtigt at kontrollere klingen for skader. Hvis skæret er passiveret, skal rørskæreren standses og rørskæreren udskiftes eller slibes. Dette kan undgå skader på sig selv og røret, der skæres over.


3. Fastgør røret

Under skæreprocessen skal vi sikre, at røret er sikkert og korrekt placeret i fræseren. Fordi der ikke er noget fast rør, kan der forekomme positionsafvigelse, hvilket vil føre til unøjagtig skæring, og der er mulighed for skade.


4. Brug værktøjet korrekt

Vi bør følge instruktionerne nøje, når vi bruger rørskæreren. Først og fremmest må du ikke bruge for stort tryk, når du skærer røret, da dette kan beskadige røret og værktøjet. For det andet må du ikke stikke fingrene ind i røret eller få fingrene til at komme i kontakt med knivens knivkant for at undgå utilsigtet skade.


5. Hold kniven ren

Sørg for at rengøre rørskæreren grundigt efter brug. Brug et rensemiddel til at fjerne skærekniven, så skæret ikke blokeres eller sidder fast med en stor mængde skæremateriale. Regelmæssig vedligeholdelse kan forlænge værktøjets levetid, hvilket kan spare omkostninger.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept